promo
Latino Jazz in Zaimov Park (in Bulg)
Written by Fannie Philipova   
Monday, 02 August 2010 02:00

Латино джаз в парка “Заимов” 

Парк “Заимов”, до театър “София

3 август, вторник, 19.30 ч. 

Живко Петров –  клавишни, вокал

Христо Йоцов  – ударни,

Веселин Веселинов-Еко  – бас,

Венци Благоев  – тромпет, флигорна, раковини.

Можете ли да танцувате самба?

А откога не сте танцували танго? 

Паркът е чудесно  място за джаз и танци, убедени  са организаторите на цикъла “Остров  на музиката” в парка “Заимов”. След слънчевите емоции с Венци Благоев  Диксиленд от миналия вторник, латиноамерикански  джаз ще превземе сцената и публиката на 4 август от 19.30 часа. Живко Петров, Христо Йоцов, Еко и Венци Благоев ще ви отведат на музикално пътешествие из Аржентина, Бразилия, Куба и Карибите.  

И докато последните двама с инструментите си са огласяли парка във всички джаз вечери досега,  то Живко, който не само ще свири, но и ще пее, и Христо са щастливата изненада за публиката. 

Сряда в средата  на лятото. Точното време за танци. А дори и да не умеете да танцувате, това не е толкова важно. Защото със  сигурност поне веднъж сте усетили мекия ромон и копнежност на боса нова или завладяващия темперамент и горещата екзотика на самба. Поне веднъж в живота сте изгаряли в страст и рана – като в танго. Не сте? Какво чакате още?! 

Паркът е и  място за живот. 

Концертът се организира от Столична община, Дом на културата “Средец” и Постоянната комисия за децата, младежта и спорта при СОС.

 

Add comment

Security code
Refresh

Photo Gallery

image1

Ventzi's Videos

Play Video

More videos...

Beyond the Sea

Jazz in black

But not for me

I've never been in love before

My Banjo

I Got Rhythm