promo
Responses to Ventzislav Blagoev Hot Jazztet (in Bulg)
Written by Admin   
Thursday, 13 August 2009 02:00

Максим, Снежана, Емо и Диана: Изключителни професионалисти! Прекрасна програма! Блестяща идея! Време беше отново да стартира възходът на българската музикална култура и за хората, по-малко запознати с джаза, за което Ви благодарим и бихме били щастливи това да е началото на една прекрасна традиция!

Д. Николов: Аз съм от по-възрастното поколение, но харесвам динамиката на джаза. Особено много ми хареса блусът в си бемол.Пожелавам Ви успех.

Блажо, Николай и Виолета: Когато Венци, Нево, Наско и компания свирят, впечатленията са само едни - великолепно!

Зрителка: Музикантите направиха едно добро шоу, съчетавайки стил и умения. създадоха атмосфера непривична за града и дадоха настроение на публиката, каквато предполагам скоро не са имали. Участието на различните музиканти, смяната на стиловете и импровизациите направиха концерта още по-цветен и уникален.Убедена съм, че всички биха подкрепили по-честото изнасяне на такъв тип представление, за да разнообразят иначе сивото ежедневие и намръщения лик на града.

Зрител: Прекрасен е! Бихме желали повече такива изяви! Зрител: Харесвам джаз, но бих се радвал и да чуя и нещо извън джаз стандарта.

Семейство Левион: Вече втори път съм тук! Страхотно е, прекрасно е! Пожелавам това да стане традиция! Музиката е вълшебна, а също и музикантите! Благодаря!

Зрител: Прекрасна инициатива! Моля Ви, поддържайте я! Това е част от развитието на едно културно гражданско общество, а и е просто голям кеф сред толкова задължения...!

 

Add comment

Security code
Refresh

Photo Gallery

image1

Ventzi's Videos

Play Video

More videos...

Beyond the Sea

Jazz in black

But not for me

I've never been in love before

My Banjo

I Got Rhythm